miércoles, 20 de julio de 2011

Femelles/ Hembras


Aquesta és la MALÚ, ens té robat el cor, la seva casa d'acollida ens ha dit que és increiblement bona i tranquila al pis on convivia amb els altres gossos de la familia i la gata sense cap problema. Demana una oportunitat per a poder tenir finalment una família.
BRENDA: gosseta d'uns 4 anyets molt juganera i simpàtica amb la gent, li encanta estar acompanyada, passejar i conviu sense cap problema amb altres gossos i gosses, la companya ideal per a qualsevol persona que busqui una gossa amb un caràcter genial.

 INDIRA: una altre gossa de cacera que no servia per la "feina" i va ésser abandonada al mig de la muntanya, es veu que ha criat varies vegades. No ha tingut una vida fàcil, però tot i així és una gossa molt dolça, tranquila i obedient. Al principi té por de la gent que no coneix, però de seguida es fa amiga de qualsevol que li doni afecte, tindrà uns 7 anyets.


 MARLENE: gossa d'uns 5 anys, la van abandonar per estar embarassada, ja porta més d'un any esperant una oportunitat. PUÇA: gosseta molt jove, d'un any. Molt poruca amb la gent que no coneix, però una vegada et coneix no s'allunya per res, li encanta correr.

 ROJA: gossa molt activa, porta més de dos anys esperant una familia que li ensenyi el que és ser estimada.

 CARLA: gossa molt tranquila i educada, molt fidel. Faria el que fos per rebre uns "mimitos". Adulta, mida petita- mitjana uns 15 kilos.


 Aquesta gosseta tan bufona és la COCA perquè és molt dolça i juganera

 DORY: gosseta d'uns 5 anys, molt activa i simpàtica.


 NALA: gosseta jove, ideal per esportistes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario