sábado, 31 de diciembre de 2011

PELUIXETA-ADOPTADA!!!!

Aquesta és la peluixeta, una gosseta d'uns 2 anyets, creuada amb yorkshire. És molt petitona, uns 3 kilets més o menys, molt bona, gairebé no borda, sap esperar per fer les seves coses.
Si la voleu adoptar: terravivaadopcions@gmail.com

Com tots els animals s'entregarà esterilitzada, vacunada, amb microxip i testada de leishmania; aquest cost l'haurà d'assumir l'adoptant.

MOLTES GRÀCIES APAEC!

Volem donar les gràcies a APAEC, en especial a la Mónica, la Tere i la Francine per la seva ajuda, gràcies a aquesta fantàstica associació els nostres animalons més vellets i els cadells poden dormir en llitets ben confortables, calentonets i lluny de les humitats de les gàbies.
SOU GENIALS!!!
A tots els que ens seguiu i volgue adoptar un animal exòtic, ja sabeu: APAEC, teniu el seu enllaç a la nostra web.

Vols ser casa d'acollida?

Necessitem cases d'acollida responsables, per a tenir cura dels animals que necessitin medicació o atenció especial. Tant gossos com gats.
Vols ser-ho tú? Nosaltres et donarem els medicaments i l'alimentació necessaria, a canvi només els has de donar l'atenció necessaria, estimar-los i si cal educar-los.
Moltes gràcies.
Si voleu ser casa d'acollida: terravivaadopcions@gmail.com

MOLTES GRÀCIES MADRINA DE TERRA VIVA!

Volem agraïr a tots els nostres socis la seva ajuda económica, tan necessaria per atendre i tenir cura dels animals al nostre càrrec.
En especial volem donar les gràcies a la madrina dels peluts d'Olot, la Lola per la seva aportació.
 MOLTES GRÀCIES

US DESITGEM UN FELIÇ ANY 2012

Des de Terra Viva us desitgem a tots un molt Feliç Any 2012, en especial als nostres voluntaris més entregats: Juan, Loli, Mónica, Noemí i Joan.
El nostre desig per aquest nou any és aconseguir moltes adopcions, reduir el nombre d'animals abandonats a la nostra comarca i que tots els nostres amics animalistes puguin continuar amb la seva tasca tan necessaria.

lunes, 26 de diciembre de 2011

Beagle adult vols donar-li una oportunitat?-ADOPTATS!!

Aquest és un Buggy, un beagle d'uns 4 anys, molt tranquil i mimós, busca una familia responsable que no el torni a abandonar.

Per adoptar-lo, apadrinar-lo o informar-te: terravivaadopcions@gmail.com.