domingo, 23 de octubre de 2011

Els fills de la Brenda ja tenen 1 mes!!

Són 8 germanets, mascles i femelles, mida mitjana-gran. Ja tenen 1 meset i casi estan llestos per deixar la seva mare i trobar una nova familia.
Per adoptar:

terravivagarrotxa@hotmail.com




miércoles, 12 de octubre de 2011

Pinscher alias PINXITU


 La seva familia ha tingut un fill i no el poden cuidar més, busquem una familia responsable, s'entregarà esterilitzat, microxipat, vacunat  i desparasitat. Està acostumat a conviure amb gats, és molt bo tot i ser nerviós, li encanta sortir a passejar i jugar. Per dormir necessita la seva manteta, sinó no pot dormir, busca una familia que l'estimi tant com la que ha tingut fins ara.

ADOPTAT!!!! MOLTES GRÀCIES ISABELA I ABRAHAM!!!!!!!

sábado, 8 de octubre de 2011

GATETS BUSQUEN UNA FAMILIA

Aquests germanets els van llançar al riu dins una bossa, per sort els van poder rescatar, ara estan en una casa d'acollida esperant una familia que els estimi. Són 4 preciosos gatets i una gateta negra
Per adoptar: terravivaadopcions@gmail.com

 S'ha quedat sol, els seus germans ja han trobat una familia, només queda ell, en Sam i els gatets negres. 


ADOPTAT








miércoles, 5 de octubre de 2011

Fills de la Brenda



La Brenda, ja és mare, el dia 3 d'octubre va tenir 8 preciosos cadells. Busquem families responsables que volguin adoptar-los, s'entregaran a partir del mes i mig.

ENGRUNA




Aquesta és l'Engruna, una yorki de mida estandar de 5 anyets, està buscant una casa on l'estimin i mimin molt. S'entregarà vacunada, desparasitada i esterilitzada. ADOPTADA!